tisdag 9 november 2010

Kan inte finna ord...


Vilken dag!

Kan knappt se.. mina ögon e svullna o svider! tårarna rann längs våra kinder konstant i 2timmar under den underbart vackra men jobbiga begravningen!

VILKEN BEGRAVNING!! Moas underbara föräldrar o storebror hade gjort de helt fantastiskt i kyrkan.. kan inte förstå hur ni hade ork kvar till detta,ni e så STARKA!! hela kyrkan va proppfull av nära o kära som ville ta ett sista farväl av prinsessan.. familjen hade ordnat me ett superfint bildspel på Moa, som rulla när vi klev in i kyrkan.. detta tillsammans med ljuvlig musik! de va Jennys tanke, att musiken skulle lätta lite på stämningen så man inte hörde allt snyftande.. men de gjorde man! alla va rörda o berörda!! redan där, en bra stund innan begravningens start brast vi ihop..

De va massor av fina sånger av Moas favoritartister.. Sonja Aldén va hennes favvo o en superduktig tjej sjöng "Du är allt".. så fint! även kyrkans barnkör sjöng 2fina sånger, en supersöt sång som Moas bror Oliver hade önskat.. o sen sjöng dom "Gud som haver".. kan ni fatta att barn, små pluttar, hade kraften till detta? så fantastiskt gjort, tårarna bara rann..
Hela kyrkan va FULL av blommor.. blommor i alla dess färger, precis som lilla moa älska! massor av rosa, precis som de vi hade beställt..
Ja o petter gick in i kyrkan igen efter begravningens slut.. vi bara stod o titta, sa inte ett ord.. de va så fint, allt va så underbart gjort m blommor, rosa ljus o en härlig glad bild på Moa..
Allra längst fram låg ett stort ljuvligt hjärta av rosa blommor, de va så fint..
På de vita banden stod de "Älskad-Saknad, Storebror.. <3
Lilla Oliver, vilken storebror du e!! du va så söt o superduktig ida.. VILKEN BROR!
Efter begravningen slut samlades vi ute vid bilen, innan Moa skulle lämna..
De va så tufft o se Jenny, Johan o Oliver stå framför kistan o se bilen köra!
Att ni bara ens orka stå upp detta ögonblick e otroligt <3

TACK för att vi fick vara med denna dag.. en otroligt jobbig, men FIN begravning..
o ja tror att de blev precis som NI önska..

VI är så glada att vi funnit er som vänner, ni e helt fantastiska..
Ni e verkligen förebilder för oss, för precis som prästen sa
"materiella ting e inte de viktiga".. de viktigaste e kärleken o att ta hand om varann.. precis så som Ni har levt! Vi vet vad vi har idag, men inte hur morgondagen kommer att vara..

ALL KÄRLEK TILL ER!!!

Sov gott lilla prinsessa <3

5 kommentarer:

  1. Så fint du skriver!

    SvaraRadera
  2. Karoline, jag gråter... Önskar hennes familj allt gott i världen <3 Hoppas att livet efter är som i Bröderna Lejonhjärta. Och jag tycker ni är jättefina som orkade gå dit och vara ett stöd för dom. Kram

    SvaraRadera
  3. Världens finaste begravning med världens finaste familj

    SvaraRadera
  4. helenajangtun@hotmail.com10 november 2010 kl. 18:34

    Tårarna bara rinner... Man måste verkligen hejda sig ibland och ta vara på nuet! Se varandra, njuta och leva livet! KRAM <3

    SvaraRadera
  5. Lider ´med er. Det är hemskt när barn går före

    SvaraRadera